Geef je op voor de e-zine

Onze Tribe

Building tribes. Strong tribes. Safe for diversity. Ready for Change.
Danielle Braun heeft een fantastisch netwerk van toptrainers en facilitators om zich heen. We geven trainingen en doen facilitaties met de door Danielle Braun ontwikkelde methodiek van Kampvuurgesprekken. Onze tribemembers zijn uitstekend opgeleid om kampvuurgesprekken te faciliteren en in te trainen. We zijn:

Dr. Danielle Braun

Danielle is founder en chief van de Deep Democracy Academy en de Corporate Tribe Academy. Danielle is corporate antropoloog. Ze reist de wereld rond op zoek naar best practices van tribes. Over organiseren, samen leven en dialogen voeren. Om die kennis te verspreiden in onze eigen organisaties om de hoek. Want we weten al lang hoe we moeten organiseren en veranderen. We zijn het alleen even vergeten in onze gebouwen van beton. Danielle was directeur van een asielzoekerscentrum, bestuurder in de asielopvang en bij een gemeente. Consultant bij Ernst&Young en in een politiekorps. Ze promoveerde op een onderzoek naar organisatiecultuur bij de politie. Auteur van de bestsellers de ‘Corporate Tribe’ en ‘Da’s gek’. Ze is Deep Democracy instructor en supervisor. Opgeleid door Myrna Lewis, waar ze veel mee samen werkt. Was docent executive teamcoaching aan de Vrije Universiteit en is NLP master en interrogation expert in politieverhoren. Dialoog is haar basis. Deep Democracy is meer dan werk; het heeft haar leven verrijkt.

Marien Colijn

Marien Colijn - consultant en Deep Democracy instructor. Marien heeft veel ervaring opgedaan al manager en consultant in de financiële dienstverlening en is nu als ondernemer actief aan de menskant van de organisatie waar veel dynamiek is. Dynamiek die ontstaat door de voortdurende beweging en veranderingen die het leven en organisaties kenmerkt. In die context is het belangrijk dat we als mens onszelf goed kennen en weten waar onze talenten en kwaliteiten het best tot zijn recht komen. Dat geeft ons autonomie en de ruimte om de juiste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij is de open dialoog cruciaal waarbij de confrontatie niet gemeden, maar juist gestimuleerd wordt. Marien heeft een brede branchekennis. In de afgelopen jaren heeft hij zich bekwaamd in een groot scala aan interventie- en trainingsmethodieken en filosofieën, waaronder Deep Democracy. Marien biedt altijd diepgang en is met zijn sprankelende persoonlijkheid een feest om training van te krijgen.

Sacha Beets

Heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van teams vanuit verschillende rollen en invalshoeken. Als manager en adviseur in de zakelijke dienstverlening, overheid, zorg, onderwijs en profit sector. Als facilitator, teamcoach en procesbegeleider na haar opleidingen master coach aan het Europees Instituut, Transactionele Analyse en Deep Democracy. Zij richt zich op teamontwikkelingstrajecten op het gebied van zelfsturing, samenwerking en communicatievraagstukken en is als geen ander in staat om dat wat werkelijk speelt op tafel te krijgen. Zij gebruikt hierbij niet alleen haar ervaring als adviseur in de financiële sector en het onderwijs, maar zeer zeker ook haar ervaring als manager in een semi overheidsinstelling, Schiphol, groot Schoonmaak- en Cateringbedrijf. Sacha weet hoe de hazen lopen in een organisatie en heeft gezien hoe het anders en beter kan. Daar haalt zij haar drive en energie vandaan om elke dag en elke keer de wereld een beetje beter te maken.

Sandra Bouckaert

Teamcoach, procesbegeleider en trainer. Heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (teamcoachings)trajecten en het geven van trainingen in de overheidssector, de zorg en het onderwijs. Zij richt zich op samenwerkings- en communicatie vraagstukken en heeft zich gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor teamleiders in de zorg die zelfstandige teams aansturen. In deze trajecten krijgen leidinggevenden het gedachtegoed en de tools van Deep Democracy aangereikt voor het aansturen van hun teams. Sandra is Deep Democracy facilitator/ instructor, Let’s Talk facilitator / instructor en Psychodramaturg. Andere methodieken waar zij mee werkt: Thema Gecentreerde Interactie en Alternatives to Violence Program. Sandra blogt en schrijft over leiderschap, teamontwikkeling, teamcoaching, conflict, groepsdynamica, communicatie en samenwerking. Sandra is tribemember van de Deep Democracy Academy.

Marijke Dieleman

Marijke Dieleman

Marijke is onze chief Intern. Backbone van de Academie voor Organisatiecultuur en de Deep Democracy Academy. Marijke ga je tegenkomen als je ons belt, online voor inschrijvingen en in levende lijve als projectondersteuner in adviestrajecten. Marijke is een zeer ervaren office manager. Ze heeft secretariaten gereorganiseerd en is een kei in communicatie en projectmanagement. Marijke heeft zelf de leergang Corporate Antropologie, de trainingen Deep Democracy, Kampvuurgesprekken en Own Your Rank doorlopen. Zij kan je dus kan je uitstekend helpen bij vragen of om te kiezen welke opleiding het beste bij je past. Voor al je planningsverzoeken, inschrijvingen en vragen: bel Marijke.

Copyright © 2018 Deep Democracy Academy B.V. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Joomlapartner - Joomla! specialisten