Geef je op voor de e-zine

Facilitatie & Lezing

Wij duiken graag met je de diepte in. Wij leiden mensen op in de methode van Deep Democracy en Kampvuurgesprekken. Uiteraard faciliteren we ook. We beschikken over uitstekende facilitatieskills én bestuurlijke en leidinggevende ervaring. We hebben zelf met onze voeten in de corporate klei gestaan. Neem contact met ons op als je een facilitator zoekt voor een taai vraagstuk, een vastgelopen gesprek in een team of een brainstormsessie over de toekomst. Wij denken dan met je mee of Deep Democracy of een Kampvuurgesprek het beste bij jouw situatie past. Wij zoeken met jou naar de meest passende werkvorm en de facilitator die goed matcht. Snel, professioneel, met impact. Natuurlijk komen we graag een lezing of masterclass verzorgen als je de kennis over Deep Democracy, Kampvuurgesprekken of beslissingen nemen als een tribe in je organisatie wilt vergroten.

Deep Democracy Facilitatie

We duiken graag met je mee de diepte in. Het echte gesprek voeren. De onderstroom op tafel. Met respect moedige gesprekken voeren. Om met elkaar scherpt te blijven of als het al hommeles is het conflict op een constructieve manier aanpakken. Onze ervaring leert dat we in 1-4 sessies een team vaak weer met elkaar in gesprek kunnen brengen. Onze interventiemethodes zijn kort en krachtig. Een niet gevoerd gesprek, gesprek op voeten of let’s tak sessies. Leren in- en uitchecken met elkaar. We cut the crap en brengen alles op tafel.

Kampvuurgesprek

In een Kampvuurgesprek komen alle meningen, input, opvattingen en creativiteit op tafel. Zonder discussie. Zonder te polderen. De leider, chief, neemt een besluit als hij of zij echt alles heeft gehoord. Zo wordt de kracht van het collectief optimaal benut. Kampvuurgesprekken gebruiken wij als er een duidelijke leider of programmamanager voor een vraagstuk is met beslisbevoegdheid.

Brainstorm

Toekomstverkenning, strategiekeuzes, creativiteit aanzetten. Met een Kampvuurgesprek of een Deep Democratisch gesprek op voeten haal je het beste uit het collectief. We laten alle stemmen horen en zorgen dat juist de mensen die niet altijd vooraan staan aan bod komen. Verassend. Rijk, Fun.

Lezing

Wij delen heel graag onze kennis met je. Omdat je overweegt een incompany training te gaan doen en je eerst meer wilt weten. Omdat je de kennis wilt verspreiden over een grote deel van je organisaties. Als interessant topic op een symposium of congres. Als onderdeel van een leergang of leiderschapsprogramma. Neem contact op voor een lezing over ‘Beslissingen nemen als een tribe’ of Deep Democracy of Kampvuurgesprekken. Voor een overzicht van al onze lezingen Klik hier. Je komt dan op de website van de Corporate Tribe Academy.

Masterclass

Een goede voorproef op onze trainingen is de Deep Democracy of Kampvuurgesprek Masterclass van een halve dag. Hierin combineren we de lezing met een interactieve oefening of gesprek over een topic dat er voor jullie echt toe doet.

Incompany trainingen

Geraakt door een Masterclass of lezing en je wilt verder? Dat kan natuurlijk via een van de open trainingen. Maar wellicht wil je tailor made met je eigen groep aan de slag. Wij verzorgen alle trainingen Deep Democracy en Kampvuurgesprekken graag bij jullie in huis. Voor groepen van 12 – 18 personen. Volgens de internationale standaards en met het Lewis certificaat.

Copyright © 2018 Deep Democracy Academy B.V. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Joomlapartner - Joomla! specialisten